Informasjonskapsler (cookies) og personvernerklæring

Titran Canning tar ditt personvern på alvor. Alle personopplysninger som oppbevares hos oss brukes kun til å kommunisere med våre kunder, leverandører og øvrige samarbeidspartnere. Titran Canning videreformidler aldri dine personopplysninger til tredje part.

Behandlingsansvarlig:
Titran Canning Co AS

Adresse:
7242 Knarrlagsund
Hitra
Norway

E-post:
post@titrancanning.no

Telefon: 
+47 966 25 952

Vår nettstedsadresse er:
https://www.titrancanning.no

Hvilke personopplysninger samler vi inn, kontaktskjema:

Informasjon samles inn gjennom skjemaer på våre nettsider. Det er frivillig å oppgi denne informasjonen. Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene, kan vi være forhindret fra å gi deg tilgang til produktet eller tjenesten.

Formålet med informasjonen som innhentes

  • For å kunne gi tilgang til våre produkter og tjenester
  • For å kunne sende relevant informasjon
  • For å kunne ta kontakt og tilby våre produkter og tjenester

Vi oppretter profiler på bakgrunnen av informasjonen som innhentes, for å kunne tilby deg de mest relevante produktene og yte god kundeservice. Profilene baseres kun på informasjon som du frivillig gir oss, vi henter ikke inn informasjon for dette formålet fra tredjeparter.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

I henhold personopplysningslovgivningen har du rett til innsyn i egne personopplysninger, samt krav om retting eller sletting av mangelfulle eller uriktige opplysninger om deg.

Hvor behandling av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykke tilbake. Dersom du mener at Titran Canning ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet. Kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no

Informasjonskapsler

Vi benytter oss av informasjonskapsler, også kalt cookies. Ved å bruke nettsiden vår samtykker du i at vi kan sette disse i din nettleser. Cookies er en standard teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. En cookie legges i din nettlesers internminne, som gjør at vi bedre kan forstå hvordan du bruker nettstedet. På sikt bruker vi denne kunnskapen for å tilby deg en bedre opplevelse neste gang du besøker nettsiden, eller til markedsføring.
De fleste nyere nettlesere, som Opera, Internet Explorer, Firefox, Safari etc, er innstilt slik at cookies aksepteres automatisk. Om du ikke ønsker å akseptere cookies må du selv velge å endre innstillingene i din nettleser. Merk at denne innstillingen kan føre til at mange nettsteder ikke vil fungere optimalt.
Cookies brukes i hovedsak til følgende formål;

  • Nødvendighet; brukes for nettsidefunksjonalitet
  • Funksjonalitet; for å huske valg som er gjort på nettsiden
  • Analyseformål; data om bruk og atferd av nettstedet
  • Annonseformål; for å kunne vise relevante annonser til nettstedsbesøkende

Alle tredjeparter som benyttes er i henhold til GDPR (General Data Protection Regulation).

Endre eller blokkere informasjonskapsler

Dersom du ønsker å foreta endringer eller skru av informasjonskapslene, kan du endre innstillingene i nettleseren din slik at den blokkerer alle eller utvalgte informasjonskapsler. For å finne ut hvordan du gjør dette, kan du lese hjelpesidene i nettleseren din eller besøke aboutcookies.org. Hvis du velger å gjøre dette, kan vi ikke garantere at nettstedet vårt vil fungere slik det skal, og vi kan ikke holdes ansvarlige dersom det oppstår feil.

På våre nettsider benytter vi følgende informasjonskapsler til oppgitte formål:

Google Analytics

Formål: Vi samler inn avidentifiserte opplysninger om besøkende på denne siden. Formålet med dette er å utarbeide statistikk og sammenstille rapporter som brukes til å forbedre og videreutvikle informasjonstilbudet på nettstedet. Eksempler på hva statistikken gir svar på, er hvor mange som besøker ulike sider, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Vi har skrudd på funksjonen «anonymizeIP», slik at IP-adressen din ikke blir lagret hos Google.
Cookie: _ga, _gid, _gat, _gac_, __utma. __utmt, __utmb, __utmc, __utmz, __utmv
Her kan du styre dine innstillinger for din Google-konto:
adssettings.google.com

Google Tag Manager

Formål: Benyttes for å sette opp ulike former for sporing knyttet til Google Analytics og håndtere script på nettstedet. Det lagres ingen persondata i systemet.
Cookie: gtm
Google Ads
Formål: Med denne sporings-pikselen på vårt nettsted kan vi annonsere mot brukere som besøker vårt nettsted. Det samles ikke inn personlig data.
Cookie: _ga, _gid, _gid

Facebook

Formål: Ved å ha en Facebook sporings-piksel på vårt nettsted kan vi spore når en ønsket handling (konvertering) fra en Facebook-annonse inntreffer på vårt nettsted. I tillegg kan vi annonsere mot de som besøker vårt nettsted (retargeting). Vi forholder oss til enhver tid til Facebooks gjeldende reglement, som er i henhold til GDPR.

Snapchat

Formål: Ved å ha Snapchats sporings-pixel på vårt nettsted kan vi spore når en ønsket handling (konvertering) fra en Snapchat-annonse inntreffer på vårt nettsted. I tillegg kan vi annonsere mot de som besøker vårt nettsted (retargeting). Vi forholder oss til enhver tid til Snapchats gjeldende reglement, som er i henhold til GDPR.

HubSpot

Formål: Vi benytter HubSpot som verktøy for CRM og nyhetsbrevutsendelse.